info@explore.rs +381 63 230 863

15 GODINA S VAMA STVARAMO NOVE AVANTURE

Koliko puta vam se učinilo da se u životu stalno vrtite u krug? Svakodnevno ujutru ustajete, odlazite na posao ili fakultet, radite, dolazite kući, imate malo slobodnog vremena i uveče spavate. Ili, ako malo vremenski „proširimo“ krug: Radimo slične i monotone stvari 11 meseci u godini, da bismo na kraju imali 1 mesec slobodnog vremena. Većina ljudi i taj 1 mesec odmora provodi uglavnom na istim ili sličnim mestima u našem okruženju… i sanja o nekim dalekim i egzotičnim destinacijama. Čak i oni koji otputuju negde dalje dosta puta su nezadovoljni suvoparnošću i šablonskim vođenjem nekih putovanja. I tako imamo novi krug: 11 meseci radimo, 1 mesec se odmaramo i sanjamo. Sanjamo život… A život prolazi.

Poruka koju šaljemo je „Don’t dream your life. Live your dream!“ (Ne sanjaj svoj život. Živi svoj san!).

Ukoliko ste mislili da ste osuđeni na „sanjanje“, verovatno ste se prevarili. Tu smo da vam ponudimo jedan novi, pristupačniji i bolji način putovanja i da vam ponudimo mnogo više, za manje novca. Tu smo da vam pomognemo da napustite začarani krug, ali Vi ste ti koji morate učiniti prvi korak. Javite nam se!

Naš slogan je „Leave the circle!“ (Napusti krug!), na šta ukazuje i naš logo.

Explorers logo

Mislite o krugovima…

 

© Copyright 2009-2024 EXPLORERS adventure d.o.o. posrednik u prodaji turističkih putovanja i avio-prevoza. Sva prava suzdržana. Logo, naziv, slogan i sadržaj sajta su zaštićeni zakonom.