LEAVE THE CIRCLE!

Podeli ovo sa prijateljima na facebook-u
PHUKET I BANGKOK - 15 dana PDF Štampa El. pošta

PHUKET I BANGKOK

 

(PHUKET AND BANGKOK):

15 dana Kategorija: EXPLORERS EXOTIC

Polazak: 1. Maj,   31. Juli,   23. Oktobar,   19. Novembar  2021.

 

Provedite dve nedelje uz beskrajno opuštanje na najlepšem ostrvu Tajlanda - Phuketu! Upoznajte prijateljski Thai narod, fantastičnu Thai kuhinju i, naravno, nezaboravnu Thai masažu! Već nakon prvog susreta sa ovom egzotičnom zemljom u Bangkoku shvatićete zašto je drugo ime Tajlanda – „Zemlja osmeha“. Najpre upoznajte najveću metropolu regiona, grad Anđela – Bangkok, krstarite rekom Chao Phraya i obiđite najlepše hramove. Thai masaža je nezaobilazan detalj na ovom putovanju, kao i izuzetno ukusna Thai kuhinja. Nakon toga odlazimo na Phuket, najlepše i najpoznatije ostrvo, gde uživamo na tropskim peskovitim plažama toplih mora.

TAJLAND

(Bangkok – PHUKET – Bangkok)

PLAN PUTOVANJA:

Dan 1:

Polazak iz Beograda, Zagreba ili Budimpešte i let do Bangkoka.

Dan 2: BANGKOK: Obilazimo najlepše budističke hramove i palate ovog grada (između ostalih i Wat Po, najveći hram u Bangkoku sa čuvenom zlatnom statuom Bude), vozimo se nebeskim vozom (sky train), krstarimo po Chao Phraya reci i uživamo u jednoj od najčuvenijih svetskih kuhinja. Biće vremena i za šoping. Naravno, nezaobilazna je i jedna od najčuvenijih tradicionalnih masaža – Thai masaža, nakon koje ćete se osećati kao ponovo rođeni i to po neverovatno niskim cenama. Uveče se upoznajemo sa uzbudljivim noćnim životom koji nudi ova metropola.

Bangkok Bangkok

Bangkok nocu Thai hrana

Dan 3-13 PHUKET Krećemo noćnim vozom (spavaća kola) i kasnije autobusom do najlepšeg Tajlanskog ostrva - Phuketa. Smeštamo se i beskrajno opuštamo na predivnim tropskim peskovitim plažama ovog ostrva. Uživamo u divnim specijalitetima južnog Tajlanda i nezaobilaznoj masaži. Prilika da posetimo i okolna ostrva, čuveni Phi Phi, James Bond ostrvo, itd... Takođe možete se okušati i u ronjenju i snorkelingu i potpuno se opustiti na plažama koje ste ranije viđali na posterima. Poslednjeg dana odlazimo vozom (spavaća kola) za Bangkok.

Phuket plaza Phuket plaza

Phuket Phuket

Dan 14-15 BANGKOK: Provodimo poslednji dan u gradu Anđela, mestu u koje ćete sigurno poželeti da se vratite. Završetak jednog prelepog egzotičnog putovanja. Pakujemo kofere sa novim uspomenama i spremamo se za povratak. Let za Beograd, Zagreb ili Budimpeštu. Kraj putovanja.

 

CENA: 1350 €

 

Cena uključuje:

 

 

avio prevoz Beograd, Zagreb ili Budimpešta – Bangkok, SA SVIM TAKSAMA

avio prevoz Bangkok - Beograd, Zagreb ili Budimpešta, sa svim taksama

svi međugradski prevozi

smeštaj u hotelima /guest hausima i usluge vodiča grupe tokom celog putovanja.

Kod nas, kao posredniku u prodaji turističkih putovanja, plaćate avio-prevoze.

Ostatak do pune cene plaća se na destinaciji direktno lokalnim operatorima.

Ukoliko vam neki od datuma polazaka ne odgovara, ili biste želeli da ostanete duže ili kraće na putovanju, obratite nam se, pokušaćemo da pomognemo.

 

 
© Copyright 2010-2021 EXPLORERS Adventure d.o.o, posrednik u prodaji turističkih putovanja i avio-prevoza. Sva prava suzdržana.
Nije dozvoljeno kopiranje ni korišćenje sajta ili bilo kog njegovog dela bez pismenog odobrenja. Logo, naziv, slogan i sadrzaj sajta su zaštićeni zakonom.