LEAVE THE CIRCLE!

Podeli ovo sa prijateljima na facebook-u
MALDIVI I ŠRI LANKA - 15 dana PDF Print E-mail

MALDIVI I ŠRI LANKA

15 dana

Polazak: 28. Mart 2019. Kategorija: EXPLORERS ADVENTURE

USKORO NOVI (I MNOGO BOLJI) PROGRAM ZA MALDIVE I SRI LANKU!

Krenite u obilazak bisera Indijskog okeana - Sri Lanke. Pejzazi su ocaravajuci – vodopadi, tropska suma, plantaze caja...svuda oko vas je opustajuce zeleno...Jahanje slonova kroz prasumu, poseta plantazama caja, botanickim bastama, autenticnim selima, hramovima, sirotistu slonova, i, naravno, upoznavanje sa nasmejanim lokalcima. Mirisite orhideje u botanickoj basti u Kendiju – pazite se otrovnih zmija!, zavirite u Hram Budinog Zuba, popnite se na Lavlju stenu – Sigiriju, obidjite kompleks hramova u steni, najveci i najbolje ocuvan na Sri Lanci - Dambulla, Slusajte snagu vode sto oblikuje stene – brojni vodopadi zasticeni tropskim sumama vratice vam energiju.A onda dajte sebi oduška i opustite se  na carobnim plažama Maldiva, gde ce vas oduseviti uzbudljiv podvodni zivot, jer su ova ostrva eden za ronioce…

MALDIVI – ŠRI LANKA

PLAN PUTOVANJA:

 

1.dan - Polazak iz Beograda i let za Šri Lanku

2.dan - Sri Lanka - dolazak u kasnim vecernjim satima u Kandy. Nocenje.

Upijajte vazduh sladak od mirisa egzoticnog cveca, voca i zacina, prepustite se neodoljivim carima Cejlona. Poslednji centar starih, ali ne i zaboravljenih, kraljeva Sri Lnake , Kandy, ususkan je izmedju zelenih brda, sto cuvaju ovaj dragulj Sri Lanke. Grad koji privaci svojim raskosnom lepotom, ali i raskosnom istorijom. Mesto hodocasca, jer jednom godisnje „Veliki grad” iznosi da pokaze ono najsvetije sto ima – Budin zub.

Dozivite prekrasne zalaske sunca na jezeru u Kendiju, pravi vatromet boja

3.dan - Otktijte i uzbudljiv Kandy – Izlet do Sigiriye i Dambulle

 

Berite cuveni cejlonski caj na nekoj od mnogobrojnih plantaza, koje su Britanci za sobom ostavili, pokusavsi prvo da zasade i zarade na cimetu i kafi

4.dan  – Iz Kendija krecemo ka Hikkaduwi

 

Romanticni Maldivi pravi su eden za zaljubljene.

 

 

Dambulla, Zlatni hram – dah budisticke Sri Lanke, koji je podigao kralj Valagamba (1vek p.n.e.)

Nezaboravno iskustvo sa lokalcima,jureci 30km/h imacete u prepunom vozu od Kendy-ja ka Nuwara Eliya. Pejzazi su ocaravajuci – vodopadi, tropska suma, plantaze caja...svuda oko vas je opustajuce zeleno...

5-7.dan  – Hikkaduwa – Iako veoma popularno, ostaje malo romanticno mesto na obali Indijskog okeana. Krase ga dugacke plaze sa neznim belim peskom, bujno zelenilo, mali restorani, simpaticni lokalci... Opustanje i uzivanje...

 

8.dan -  Uvece transfer do aerodroma (let u 23.45) i poletanje za Maldive.Dolazak na Maldive i transfer do jednog od prelepih ostrva. Smestaj sa * na bazi polupansiona.

9.-13.dan  - Slobodno vreme za odmor i uzivanje na prekrasnim pescanim plazama ostrva, uz mogucnost brojnih fakultativnih izleta.

14.dan - Posle dorucka transfer do aerodroma, poletanje za Colombo. Stizemo oko 11am i nastavljamo do obliznjeg Negomba. Celodnevno istrazivanje sarmantnog, ribarskog gradica.

15.dan. Oprastamo se od Sri Lanke - Let za Beograd.

CENA: 1690 €

Cena uključuje

Povratni avio prevoz Beograd – Columbo, SA SVIM TAKSAMA

Povratni avio prevoz Columbo - Male, sa svim taksama

Polupansionski smeštaj na Maldivima (za deo grupe koji ide na Maldive)

kao i sve ostale transfere i prevoze po planu putovanja, smeštaj u hotelima, hostelima i guest hausima  i usluge vodiča grupe tokom celog putovanja.

Ukoliko vam neki od datuma polazaka ne odgovara, ili biste želeli da ostanete duže ili kraće na putovanju, obratite nam se, pokušaćemo da pomognemo.

Prijavite se što ranije za putovanje, kako biste obezbedili vaše mesto u grupi Explorersa (broj mesta je, naravno, ograničen) i kako bismo mogli da za vas izvršimo sve potrebne rezervacije na vreme i po povoljnijim cenama. Zbog nestabilnih cena avio karata i kursa evra, postoji mogućnost promene cena aranžmana. Blagovremenom rezervacijom obezbeđujete vaše mesto u grupi po najpovoljnijoj ceni. Trudimo se da vam putovanja ponudimo po najpristupačnijim cenama, koristeći i promotivne cene avio karata. Prikazana cena je formirana na dan objavljivanja programa (19.11.2011.) i podložna je promenama usled promene cena avio prevoza.

U slučaju promena cena avio-prevoza, zadržavamo pravo promene cene aranžmana.

 

 

 

 
© Copyright EXPLORERS Adventure d.o.o., 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. Sva prava suzdržana.
Nije dozvoljeno kopiranje ni korišćenje sajta ili bilo kog njegovog dela bez pismenog odobrenja. Logo, naziv, slogan i sadrzaj sajta su zaštićeni zakonom.